Apple

Apple uppdaterar MacBook Air med M3

”Världens bästa bärbara datorer för AI”

Apple har presenterat nya MacBook Air-modeller med deras kraftfulla M3-chip som ger bättre prestanda och stöd för två externa skärmar.

M3-chippet är tillverkat med 3-nanometersteknik och gör MacBook Air upp till 60 procent snabbare än modellen med M1 och upp till 13 gånger snabbare än den snabbaste MacBook Air med Intel. De nya bärbara datorerna har också fått nya färger, snabbare wifi och stöd för upp till två externa skärmar. Dessutom har de fått en effektivare Neural Engine som enligt Apple gör dem till världens bästa bärbara datorer för AI.

De nya MacBook Air-modellerna har samma tunna design i aluminium och Liquid Retina-skärm med en batteritid på upp till 18 timmar. De nya MacBook Air-modellerna finns tillgängliga i fyra färger: midnatt, stjärnglans, rymdgrå och silver. De kan beställas från och med idag och levereras från och med fredagen den 8 mars. Priset börjar på 15 995 kronor för 13-tumsmodellen och 18 995 kronor för 15-tumsmodellen. MacBook Air med 13-tumsmodellen och M2 fortsätter att vara tillgänglig från 13 495 kronor.

Apples pressmeddelande 

Läs mer: 

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!