Windows

Snart kommer det gå att installera om Windows 11 utan att förlora sina filer

"Fix Problems using Windows Update"

Om vi behöver installera om operativsystemet på vår PC så har det inte funnits något smidigt alternativ att göra detta på utan att förlora våra filer men snart är det ett minne blott.

Om du är en Mac-användare så är du säkert van vid att det går att boota upp i återställningsläge och installera om macOS utan att några filer eller inställningar försvinner men om du har en PC med Windows installerat så har det inte varit lika lätt att installera om operativsystemet. I den senaste betan av Windows 11 har det dykt upp en ny funktion som Microsoft kallar “Fix Problems using Windows Update” och den nya funktionen låter användare installera om Windows 11 med hjälp av Windows Update.

Bild från windowslatest

Det fina är att alla inställningar du gjort i Windows 11, dina appar och så klart alla privata filer inte försvinner och Microsoft beskriver det på följande sätt: “Reinstall your current version of Windows (your apps, files, and settings will be preserved).”. När denna efterlängtade funktion faktiskt kommer vet vi inte ännu men förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan den släpps publikt.

Källa: Windowslatest

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!