Apple

Med tvOS 17 får vi hjälp att hitta fjärrkontrollen

Och där fick undertecknad en AirTag över

tvOS fick stå lite i skuggan på WWDC i år och det nya operativsystemet nämns inte ens på huvudsidan på Apples hemsida men en funktion som är värd att lyfta är att det kommer bli enklare att hitta fjärrkontrollen.

Ja Apple nämnde inte mycket om tvOS 17 och det kanske inte är så konstigt för det blev inte supermycket nyheter mer än att vi fick en klocka på huvudskärmen och det blir nu lite smidigare att byta profil. Control Center på Apple TV har även gjorts om en aning men den stora nyheten med tvOS 17 är ändå att vi äntligen kommer kunna lokalisera vår Siri Remote när den har fått fötter.

Om din Siri Remote har fått fötter så kan du i Control Center på din iPhone klicka på fjärrkontrollen så har du som en Hitta-ikon där du kan bli guidad till vart din Siri Remote befinner sig. I nio fall av tio kan vi nog lova att den kommer peka mot soffan som är expert på att äta upp fjärrkontroller. Värt att nämna är att du måste ha en Apple TV-fjärr som inte är äldre än två generationer för att det ska gå att hitta den.

Bild: MacRumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!